Обираємо подарунки до Дня Святого Валентина від Світашка. Світловітловідбиваючі аксесуари Svitashka.

Всім привіт! День Святого Валентина чудовий привід порадувати своїх близьких приємними сюрпризами. Сьогодні пропоную поглянути на ідеї подарунків світловідбиваючих аксесуарів Світашка. Адже безпека в темний період доби дуже важлива для кожного з нас. Тим більше, що аксесуари мають стильний вигляд, завдяки чому додають актуальності та родзинки у зовнішній вигляд. 
Перший набір, який я хочу показати - це подарунковий бокс для чарівних жінок. він складається :
  • Світловідбиваючий шопер Світашка (можна обрати в магазині на свій смак)
  • Світловідбиваючі стрічки на рукава 
  • Підвіска Серце із світловідбиваючої тканини (можна прикріпити на одяг, сумку, рюкзак, ключі)
  • Солодкий сюрприз та листівка
Подарунковий бокс для чоловіків. Стильний сірий наплічник-мішок Свіпашка, який має сітловідбиваючі властивості, підійде кожному.
Також в набір входять світловідбиваючі стрічки на рукав. Підвіска Серце. Листівка та солодкий сюрприз.
Подарунковий бокс Дитячий. Яскравий наплічник Svipashka із світловідбиваючої тканини сподобається кожній дитині. В магазині можна обрати будь який, на свій смак і покласти в набір. Також світловідбиваючі стрічки на рукав. Підвіска Серце та листівка із солодким сюрпризом.
Якщо Ви не можете обрати подарунковий бокс. Можете подарувати або придбати для себе світловідбиваючий шопер Svitashka з червоними ручками по акційній ціні 200 грн та світловідбиваючі червоні стрічки по 40грн/шт (акція діє по 14 лютого включно)
Більше пропозицій та асортимент в магазині Tilubutique



 

Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: