Один травневий день.

Привіт, друзі. Незважаючи на обставини, травень тішить красою навколишньої природи. Від негативних новин війни намагаюсь відволіктись невеличкими прогулянками. Так приємно спостерігати, як змінюються кольори та розцвітають квіти та дерева. Поле з рапсом пропустити просто неможливо. Кожного року я роблю фото на фоні жовтих квітів. В цьому році я також вирішила не відходити від своєї традиції.
Якщо честно, то заходити на поле було трохи страшно, адже нас весь час попереджають про можливість замінування. Не думала, що буду остегігатись ходити по рідній землі. Але таке у нас сьогодення. Кожного ранку, просинаючись, думаю що перемога вже близько.
Плаття отримала перед війною з магазину @linbeayty Приємний льон ідеально підходить для теплої погоди. Надіюсь, що літом в мене буде відпустка та я зможу взяти його на море.

Комментарии

  1. I loved this dress :) thanks for your sharing...

    ОтветитьУдалить
  2. Life it's a beautiful when the rapeseed is blooming

    ОтветитьУдалить
  3. Lovely photos.
    Cute outfit, amazing dresses.
    www.pamlepletier.com

    ОтветитьУдалить
  4. This yellow flower field is simply breathtaking, and you look beautiful with your arms outstretched in it. I'm so glad that you braved it for the photo, and that you came through okay. I can't imagine what it's like where you are but am happy that taking walks and continuing with your blog serve as a distraction and, perhaps, source of strength. Stay safe. :)

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: