Перший блог-журнал Lucky Ukraine та творча група «Виключно звичайні» презентують новий соціальний фото-проект «Любов до себе».

29 жовтня Перший блог-журнал Lucky Ukraine та творча група «Виключно звичайні» презентують новий соціальний фотопроект "Любов до себе".

Запрошуємо Вас відвідати відкриття виставки соціального фото-проекту «Любов без меж», який відбудеться 29 жовтня в КіберКлініці Спіженко (Києво-Святошинський район, с. Капітанівка, вул. Соборна, 21), початок о 13:00.

Мета проекту – нагадати українцям, що міцне здоров’я та хороше самопочуття йдуть від думок та нашого ставлення до самих себе, адже коли ми критикуємо самих себе, не любимо своє, здавалось би, неідеальне тіло, не ходимо до лікарів на профілактичні огляди, коли ми байдужі до свого життя, ми хворіємо. І найстрашніше, що ми починаємо замислюватися про своє здоров’я тоді, коли постає питання про онкологічні захворювання.
Було сфотографовано 5 українських жінок різного віку  та статусу. В результаті ми маємо 10 фото, на яких зображено красу жіночого тіла.  В фотосесіях були використані квіти, рослини, тканини, мережива, якими автор підкреслив витонченість частин тіла та шкіри. Кожне фото – це неймовірна історія.

Автор та ідея проекту – Еліна Преснякова, архітектор, дизайнер, інноватор, власниця фото-студії Invisible. Еліна перемогла в великій кількості конкурсів як архітектор, дизайнер, вона сама розробляє візерунки на шовкові тканини.

Організаторами проекту виступає 1-й блог-журнал України Lucky Ukraine в особах його засновниці Олесі Тарасенко та куратора проектів Наталочки Терещенко. Lucky Ukraine – це ресурс, що розповідає про цікавих людей та заходи, а також створює свої заходи «від самих маленьких для самих маленьких до дуже великих для VIP-аудиторії» та організовує іміджеві заходи та вечірки.

Головними партнерами проекту є творча група “Виключно звичайні”, що спеціалізується на різноманітних соціальних проектах, яка є організаторами проекту “Виключно звичайні” та “Краса без меж”. Наразі група займається проектами “Батько” та “Посли в Україні”.

В програмі офіційного відкриття на Вас чекає: фуршет від кафе здорової їжі I Live Café з напоями для всіх гостей та преси, промова від автора проекту, організаторів, генеральних партнерів та деяких учасниць, розіграш подарунків від партнерів та музичні виступи від співаків Лєнари, Rossinskaya, DARinA, Данило Клягін. На презентації кожен бажаючий зможе перевірити свої родинки на ризик онкологічного захворювання та пройти гемосканування на темнопольному мікроскопі із збільшенням в 3600 разів. Також відбудеться аукціон робіт з виставки, гроші з якого підуть на допомогу Донцовій Наталії, яка вже 18 років через лікарську помилку не може встати на ноги (діагноз - мтеліт на рівні Д6-Д9, нижня параплегія, з порушенням тазових органів).
Ведучі вечора: Лара та Євгеній Мазури.

Планується проведення виставки в інших містах України.
Цей проект завдяки підтримці IDIP (Institute of diplomacy & international partnership) буде представлений в Лондоні в рамках Міждународного Форума Ukrainian Investment Initiative.

Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: