Feet care by Notino.ua. Догляд за ногами літом.

Всім привіт! Накінець настала літня спека і ми змогли взути босоніжки та відкрити максимально свої ніжки. Я часто навіть басоніж по траві ходжу, якщо випадає така нагода. 
Догляд за ногами в цей період пріоритетний, адже доглянуті ніжки привертають увагу та створюють образ успішної, самодостатньої жінки, яка любить і поважає себе. Хоча за жінками не відстають і чоловіки, тішачи себе доглядом за собою. Доглядати за ніжкми можна в салоні, або ж дома. Для домашньго педикюру необхідно декілька речей, про які я розповім сьгодні.
Пилочка для нігтів або ж манікюрний набір з ножничками, лопаткою, пилочкою та кусачками.
Без цих інструментів неможливо укоротити нігті та надати їм привабливу, аккуратну форму.
Пемза для ніг, щоб прибрати суху та затверділу шкіру не лише на стопах, але й на ліктях чи інших частинах тіла. Видів пемзи буває багато і ви можете обрати для себе найбільш привабливий. Це може бути камінчик овальної форми, або ж оформлена в пластик чи дерево пилка з ручкою.
Крем для ніг один з найнеобхідніших літніх засобів в моєму догляді за ногами. Зазвичай обираю золожуючий з приємним ароматом. Головне не лінитись наносити крем піся купання кожного вечора, тоді ніжки будуть ніжними та красивими.



Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: