Новинки від Світашка. Авоська Svitashka із світловідбиваючим мішечком. Тренд літа 2023.

Привіт, друзі та гості блогу! Як же давно я нічого не писала. Війна в країні не спонукає до написання оглядів покупок та своїх нарядів. Хоча одяг купую за необхідності та намагаюсь виглядати стильно. Частіше за все обираю зручний, повсякденний одяг та додаю акцентні аксесуари. Якщо раніше я просто обирала речі, які мені подобаються, то тепер вони мають нести певний сенс. Думаю, що для вас не секрет, що я маю маленьку свою справу по виготовленню та продажу світловідбиваючих аксесуарів, які мають мету забезпечити видимість пішоходів на дорозі чи тротуарі в темний період доби. Тому сьогодні показую новинку Світашка Авоська, які мають яскравий та стильний зовнішній вигляд, а світловідбиваючий мішечок допомагає виділити вас під світлом фар чи ліхтарів.
Авоська мені нагадує дитинство, коли такі сітки були ну дуже популярні. Оскільки розвиток не стоїть на місці, то ці сітки стали більш привабливими та стильними. Та й мода, циклічна, тому цю річ переосмислили багато дизайнерів, а за ними й рукодільниці. Я також вирішила не відставати та розробила декілька цікавих та стильних варіантів. 
Авоська Світашка Svitashka зручна та вмістка. Як бачите, вона чудово доповнює образ та додає особливої родзинки. З такою сумкою ви точно не залишитесь непоміченою. Багато компліментів та поглядів точно забезпечено. Я перевірила на собі.
Замовити Авоську Світашка можна в інстаграм магазині tilubutique

Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: