Svipashka (Свіпашка) - наплічник для всіх хто турбується про безпеку.

Привіт, друзі! Давно я нічого не писала, тому що не було настрою та була зайнята своїм новим проектом пошивом та реалізацією шоперів Світашка Svitashka та наплічників на шнурках Свіпашка Svipashka із світловідбиваючої тканини. Цей проект ми почали розробляти із моїм сином Павликом ще до нападу росії на Україну. Але нормально стартувати ми не змогли, тому що було страшно та невизначеність лякала, часті повітряні тривоги також настрою для розвитку бізнесу не додавали. Повернулись ми до нашої ідеї лише літом, коли трохи звиклись з новою реальністю.
Трошки розповім про наплічники і шопери та з чого все почалося. Я думаю, що кожен водій та пішохід не раз в своєму житті стикався з пароблемою, того що в темний період доби водій не бачить пішохода навіть на пішохідномпу переході. Людину просто не видно. В правилах дорожньго руху чітко вказано, що пішохід в темний період доби має носити світловідбиваючі елементи на одязі. Хоча насправді ніхто цього не дотримується. Якщо, ви звернете увагу на тротуари чи дороги, то зрозумієте мене. 
Ми вирішили, що одягати сигнальний одяг ніхто не буде, також і спеціальні жилети із світловідбиваючими стрічками на верхній одяг одягати ніхто не хоче. Альтернатива сумки чи рюкзака із світловідбивної тканини має допомогти всім учасникам дорожнього руху.
Тим більше, що тканина не лише відбиває світло від фар чи ліхтарів, а ще й має водостійкі властивості, що важливо осінню та зимою. Речі не промокають і це дуже добре.
На цих фото добре видно результат, коли людина просто йде у темному одязі і коли на наплічник попадає світло. Видно далеко. Це дуже важливо, особливо осінню та зимою, коли рано темніє. В чотири годи на вулиці смеркається, а ми щей обираємо темний верхній одяг, тому ризикуємо бути не побаченими на дорозі чи тротуарі.
Svipashka (Свіпашка) стильний та зручний. Достатньо вмісткий, щоб взяти його на шоппінг. Спортивна форма та взуття не промокнуть в дощовий день, тому що зав'язки та водонепроникна тканина захистять від промокання. 
Якщо ви турбуєтеся про свою безпеку та своїх рідних Світашка та Свіпашка допоможуть вам в цьому. 
Замовити можна на Фейсбук TiLubutique
Інстаграм tilubutique

Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: