Сумка Світашка - ваша безпека на дорозі.

Згадуємо Гаррі Поттера і кажемо «люмос» (lumos). Коли ти вечором ідеш додому в темному одязі, тобі просто необхідно виділити себе на пішохідному переході чи тротуарі. Адже це твоя безпека. Світловідбиваюча сумка Світашка покаже тебе під світлом вуличного освітлення чи фарами автомобіля. Це дає можливість уникнути небажаного зіткнення з іншою особою чи транспортним засобом. Також тканина сумки міцна, тому прослужить шоппером не один рік. Ти зможеш значно зекономити на пакетах, та менше забруднити навколишнє середовище. Ну і головне, не забувай дотримуватись ПДР.
Важко уявити сучасну жінку без зручного шоппера. Адже більшість із нас після роботи обов'язково заходить в супермаркет за продуктами харчування та іншими товарами. Зазвичай додому ми повертаємось достатньо пізно, в зимовий час на вулиці темно. Нам просто необхіно хоч якось виділити себе на дорозі, особливо на нерегульованих пішохідних переходах. Одяг чи сумка зі світловідбиваючої тканини в таких випадках стане в нагоді.
Основними перевагами сумки Світашка є:
  • Сумка легка та вмістка.
  •  Тканина водонепроникна. Вміст під дощем не намокне , та не протече на зовні, якщо Ви купили оселедець чи інший маркий продукт, що може протекти. 
  • Легко переться та швидко сохне. 
  • Головною перевагою є світловідбиваючі здібності. В темний період доби таку річ буде видно від світла автомобільних фар чи вуличного освітлення. 
  • Сумка «Світашка» має мету зробити пішохода більш помітним на дорозі. Купуючи таку сумку, Ви обираєте не тільки еко шоппер, а й свою безпеку . Ти можеш носить свій улюблений одяг, а Світашка подбає про безпеку вночі на дорозі чи тротуарі.
Ви можете допомогти розвитку блогу, натиснувши на рекамні банери та переходити по лінках. Вони являються моїм пасивним доходом. Дякую.
Купить Світашки можливо Фейсбук, Інстаграм

Комментарии

Отправить комментарий

You can help develop the blog by clicking on the banner ads and following the links. They are my passive income. Thank you. Paypal DONATE Luda.tischenko@gmail.com

Newsletter

Получать новые публикации по электронной почте: